nedelja, 1. julij 2012

VROČE, VROČE, VROČE / CALDO, CALDO, CALDO


Anja Slapničar


blackbird bags (Kristina z mamo / Kristina con la sua mamma)

Darsi

Za mano je še en ARTish, ki se odvija vsako zadnjo soboto v mesecu, v Ljubljani. Bilo je tako vroče kot v kotlu in moram priznati, da sem te fotke svojih dveh sosed naredila, ko je bil v nas še kakšen atom energije. To sta bili vedno nasmejana Anja Slapničar s svojo keramiko in Kristina z Blackbird bags. Kasneje smo samo še sedele in si hodile pod mrzlo vodo ohlajati obraz in roke. Vsa čast obiskovalcem, ki so nas v takem dnevu sploh prišli pogledati. Še posebno pa sem bila vesela gospe, ki je pred časom kupila drugje ene moje uhančke in po katerih sem jo na sejmu prepoznala. To so vedno takšne lepe zgodbe, ki mi polepšajo dan.

V kolikor želite videti moja dela v živo ali pa me želite le spoznati, me najdete zopet naslednjo soboto 7. julija, pod krošnjami dreves umetniškega sejma park Tabor (tukaj), v Ljubljani

Kar ne morem verjeti, da je že tako dolgo minilo odkar sem nazadnje kaj objavila na blogu. Na to so me še včeraj spomnili na sejmu. Ampak kaj ko čas tako hitro mineva. Prehitro. In kaj sem počela? Po pravici povedano sem prvo krajši čas malo lenuharila, razstavljala na BazArtu v Velenju, vmes pa me je zajel val barv in začel se je rojevati mavrični nakit. Vendar več o tem drugič.

                                                                      

Di nuovo ho partecipato con i miei lavori al mercatino artistico di nome ARTish, che si svolge ogni ultimo sabato del mese, in pieno centro di Lubiana (capitale della Slovenia). La mia vicina di banco  è stata sempre sorridente Anja Slapničar con la sua bellissima ceramica e Kristina con le sue borse chiamate Blackbird bags. Siamo stati li al sole dalla mattina fino la sera e queste foto le ho fatte quando avevamo ancora qualche atomo d'energia.

Se volete vedere i miei lavori dal vivo, o anche solo per conoscermi, mi troverete insieme ad altri amici il sabato 7. luglio, dalle 10 alle 20 a mercatino artistico al parco Tabor (si trova qui), a Lubiana.

1 komentar:

Vesela bom tvojega komentarja. / Grazie per il tuo commento.