nedelja, 25. september 2011

VSE NAJBOLJŠE / TANTI AUGURI

Na temo Cesarjeva nova oblačila (2010) / Disegno dipinto sul tema I vestiti nuovi dell'imperatore (2010)

Prvi linorez (2011)  / Il primo linoleum (2011)

Drugi linorez – portret A. Lincolna (2011) / Il secondo linoleum – il portreto di A. Lincoln (2011)


Danes moj Anže praznuje 12. rojstni dan. To je fant večih talentov in zanimanj in verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da sem kot mama zelo ponosna nanj. Poleg tega da rad riše (glej zgoraj) se rad uči tuje jezike, še posebno angleščino in nemščino, v zgodovini je pa že itak mali profesor. In čeprav ni ekstra športni tip, pa mu živeti ni brez treningov namiznega tenisa. In le redkokdaj je brez all stark in zapestnic :)))
 
♥ ♥ ♥
 
Oggi è il compleanno di mio Anže. E' un ragazzo di tanti talenti e interessi, e probabilmente non c'è bisogno di dire che io come madre sono molto orgogliosa di lui. Gli piace disegnare (vedi sopra), imparare le lingue straniere, soprattutto inglese (già parla meglio di me) e tedesco, ma nella storia è già un piccolo professore. Anche se non vi è un tipo particolarmente sportivo non può vivere senza allenamenti di ping pong. E adorra le scarpe All Star e bracciali vari :)))

6 komentarjev:

  1. Vse naj naj najboljše tvojemu Anžetu in tebi tudi nenazadnje. Lepe linoreze je naredil in po vsem povedanem si prav gotovo lahko ponosna nanj. Mi imamo pa 11 letnika, ki prav tako ne more brez zapestnic in še česa :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala za čestitke obema. Vidim, da imaš sama tudi zanimivega sina. Ta zdajšnja generacija je povsem drugačna od naše in prav je tako. Prav luštni so, čeprav je pri nas kar malo že naporno, ker smo že v puberteti :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja to je res hecno, kolk hitro jih zdej že začne grabit...no ja vedno ni hecno. Ravno danes sem globoko dihala, medtem ko je tamali zavijal z očmi. Po drugi strani je pa zlo fajn ker se da že kaj pogovorit.

    OdgovoriIzbriši
  4. Anche se in ritardo tantissimi Aguri al tuo piccolo talento

    OdgovoriIzbriši
  5. Rafil, grazie. Non e' mai troppo tardi.

    OdgovoriIzbriši

Vesela bom tvojega komentarja. / Grazie per il tuo commento.