nedelja, 11. marec 2012

OBOŽUJEM JIH / LI ADORO



Danes sem jih delala že drugič v desetih dneh in moji najljubši so ravno slivovi:))

Nikoli ne bom pozabila, ko je bil Anže še manjši in je bil eno popoldne na obisku pri svoji prijateljici Maši, kjer so mu ponudili knedle. Ko je prišel domov, je ves začuden rekel, da notri niso imeli sadja, ampak marmelado…:)))

● ● ● ● ●

Oggi gli ho fatti la seconda volta in dieci giorni e miei preferiti sono di prugne :)))

7 komentarjev:

  1. Mmmmm jaz tudi obožujem knedlčke in moji fantje še bolj. Najraje imamo slivove in malinove. Meni jih vedno naredi mama, kar malo več, še za zmrznit. Ona dela tko dobre, da se jih sama sploh še nisem lotila. Pa se jih bom, enkrat :)

    OdgovoriIzbriši
  2. OK. Tole mi je pa naredilo en hud nostalgicen brboncast kolc v ustih. Kaj bi dala za enega slivovega...z malo medu pocez.

    OdgovoriIzbriši
  3. Punce drage, zgleda da smo vse sladkosnede. Enkrat bi lahko naredile kar knedl party :)))
    Meni je kar žal zdajšnjih otrok, ki sploh ne poznajo pravih knedlov, s celo slivo ali marelico notri. Tisti kupljeni, z marmelado notri, me spominjajo samo na kako menzo...

    OdgovoriIzbriši
  4. jst jih mam tud rada, sam jih zlo redko delam:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Arnela, tudi jaz sem kakšno leto bolj pridna, kakšno pa manj. Ampak vedno jih naredim za parkrat še v naprej...hvala bogu za skrinjo :)

      Izbriši
  5. Mmmm, dobri stari časi...potreseni s sladkorjem in cimetom....zdaj pa tega ne smem več jesti:-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vem kako je to, če ima človek dieto. Nič ti ne zavidam. Tako je bilo pri nas do sedaj, polnih 7 let, ker ima Anže intoleranco na laktozo. Zdaj se izboljšuje in upam, da bo ta stvar s puberteto povsem izvodenela. Čeprav je verjetno še huje, če moraš uživati brez glutensko hrano.

      Izbriši

Vesela bom tvojega komentarja. / Grazie per il tuo commento.