četrtek, 23. junij 2011

POLETJE JE TU... / L'ESTATE E' QUI...

Trenutno se to nahaja na moji delovni mizi…:)))

♥♥♥♥♥

Attualmente si trova questo sul mio tavolo da lavoro…:)))

6 komentarjev:

 1. Zdravo Darja, ravnokar sem prebirala neke komentarje na pepermintu in vidim, da imaš tudi blog. No, jaz sem precej novopečena blogerka in zdaj šele spoznavam, da je tudi pri nas kar nekaj zanimivih "craft" in "design" blogerk. Sem si ravnokar sposodila knjigo o vezenju in upam, da bom na morju kaj uspela narest. Ideje sicer še nimam ampak sem prepričana, da bo priplavala nasproti. Pozdravljam in želim veliko ustvarjalnega nemira, Valentina

  OdgovoriIzbriši
 2. ja delovni kotički so vedno prijetni...

  OdgovoriIzbriši
 3. @studio 13 - Pozdravljena pri meni doma. Tudi jaz sem novopečena, veš, je pa res da berem nekatere bloge že nekaj časa. Tudi jaz še nimam nobene prave ideje za vezenje, sem si pa že nekaj let želela poskusiti. No, enkrat sem celo se priključila enemu tečaju, vendar sem morala po parih obiskih žal odnehati. Imam pa celo eno knjigo in to je zaenkrat vse. Bomo videli kaj bo :)))
  Anže je pa sedaj zaključil 6. razred in ja, včasih rada kaj skupaj sladkega spečeva.

  @Janez - to sem pa od nekdaj vedno rada opazovala pri drugih umetnikih in rokodelcih . Večkrat vidim pred očmi palete tvojega očeta, vse tiste krasne, nenavadne barve, ki jih zna zmešati samo on.

  OdgovoriIzbriši
 4. guardo con molta ammirazione la tua abilità manuale... fammi sapere se tuo figlio apprezza il gelato!
  un abbraccio!

  OdgovoriIzbriši
 5. @giovanna grazie e benvenuta. Te l'ho faccio sapere :)))

  OdgovoriIzbriši

Vesela bom tvojega komentarja. / Grazie per il tuo commento.