sobota, 26. november 2011

ZAKAJ PA NE / MA PERCHE NO



Zanimiva je bila izkušnja mojega sodelovanja na Miklavževem sejmu v Logatcu in hkrati moj krst. Bilo je mrzlo, a hkrati prijetno, saj imam rada neposreden stik z ljudmi. Na hitro sem spoznala tudi nekatere razstavljavce, kot npr. Kristino, prav tako blogerko, katere delovno orodje je šivalni stroj. In moram priznati, da se njena podoba perfektno sklada z imenom Blackbird bags. Zadetek v polno.

Priznam, nisem človek, ki bi mu fotoaparat pomenil drug par oči, zato fotkam, ko se pač spomnim. Zato so te slike nastale, ko sem ravno postavila stojnico in niso prav nič magične ob večerni razsvetljavi, kot se spodobi za tak sejem.

Ko sem bila pa že kar malo premražena me je pa še presenetila z obiskom prijateljica Mojca z zelo stajliš termovko vročega čaja in malim čednim kozarčkom ter mi še dodatno polepšala preostanek večera.

                                                                      ♥ ♥ ♥

Un'esperienza interessante è stata la mia partecipazione al mercatino di San Nicola a Logatec (vicino Lubiana).Anche se facceva freddo era divertente, perché mi piace contatto diretto con la gente. Ho conosciuto alcuni espositori, come Kristina, che fa borse e sacchetti di stoffa. E devo ammettere che la sua immagine corrisponde perfettamente con il nome Blackbird bags.

Per la fine di serata quando ero già congelata mi ha fatto la visita la mia amica Mojca portando mi una termos elegante di tè caldo e un piccolo bicchiere. Che gesto carino.


2 komentarja:

  1. O bravo, si se opogumila! Je bil pa zelo zgodenj ta vaš Miklavžev sejem. Jaz grem tudi prvič za stojnico, he, he. 3.12. naj bi skupaj z perspektivko Vesno zasedla eno izmed stojnic na Kranjskem Miklavževem sejmu. Brrr, že zdaj me mal zebe. Mi je pa Vesna, ki je bolj izkušena, dala par pametnih napotkov, kako se oblečt in podobno...

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, se moraš kar fino obleči in obuti. Če bi me videla, kaj vse sem imela pod oblačili in na nogah...hahaha. Če si dobro oblečen potem kar gre, sem mislila, da bo težje na tem mrazu. Je pa res zanimiva izkušnja, boš videla.

    OdgovoriIzbriši

Vesela bom tvojega komentarja. / Grazie per il tuo commento.