sreda, 1. junij 2011

PRAZNA LUNA

LUNA VUOTA


Ta Angelca Mačkica je bila narejena po naročilu. In ker je danes prazna luna...:) sem se odločila, da jo pokažem, za vse vraževerne. Saj veste, nekateri ženske z mačkami enačijo, oz. so jih v preteklosti, s čarovnicami. In to so take močne energije (po moje ne slabe), ki se z turbolentnimi energijami prazne lune lahko zmešajo v pravo bombo, iz katere se lahko razvije nekaj močnega, vendar lepega. Takega kot smo vse ženske - lepe in močne.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Questa Fashion Angelina con gattino è stata fatta per ordine. E siccome oggi è una giornatta di luna vuota ho deciso di mostrarla per tutti superstiziosi :) Come sapete la gente in passato credeva che una donna con un gatto sia simbolo per la strega. Mescolando queste energie forti delle streghe con quelle di luna vuota possiamo ottenere, secondo me, una energia potente e bella. Cosi come siamo tutte le donne – belle e forti.

3 komentarji:

  1. Prečudovit angel,resnično.Vendar bi bil še lepši brez komentarjev pod njim.
    ANGEL JE RES ANGELSKI
    Ja,a lahko daste vašim angelom mal bolj simpaična imena?Ker ni angela z imenom mačkica.Angel je angel.saj veste.Drugače so pa prečudoviti vaši izdelki.Angeli pa so prečudoviti.

    OdgovoriIzbriši
  2. besede včasih odbijajo od še tako velikih lepot.Vaše stvari res ne potrebujejo nekih besed,saj že same nagovarjajo.ČUDOVITI ANGELI prekrasnih barv.Temu se reče ANGELSKA LEPOTA IN MILINA.

    OdgovoriIzbriši
  3. @ manca in Anonimni - lepo, da so vama všeč moje stvari. Imena in tekst je tudi del Darsi in jaz pač napišem kar čutim, mislim...

    OdgovoriIzbriši

Vesela bom tvojega komentarja. / Grazie per il tuo commento.