ponedeljek, 27. junij 2011

RABIM POMOČ / HO BISOGNO DI AIUTO


Imam problem z objavljanjem komentarjev. In sicer, že nekaj tednov ne morem objavljati komentarjev z Googlovim računom kdor ima nameščeno okence za komentarje kot je razvidno na sliki 1. Kajti če izberem za profil Google račun zahteva da se prijavim z njim in kljub temu, da poznam e-pošto in geslo mi hoče objaviti komentar pod anonimen. Ne razumem zakaj mi to naenkrat dela, prej nisem imela nikoli tega problema. Kjer so pa nameščena okenca kot je vidno na sliki 2 pa nimam problema. Ali je imel kdo od vas tudi že tak problem? Ali mi ga lahko pomagate razrešiti? Tudi geslo sem že zamenjala, pa nič.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ho un problema con la postazione di commenti. Da un paio di settimane, non posso piu' postare i commenti con l'account  Google da chi ha il finestrino da postare i commenti com'e' mostrato sulla foto n. 1. Se scelgo l'account Google cerca di postare il commento come se fossi anonima. Non capisco perché, prima non ho mai avuto questo problema. I finestrini mostrati sulla foto n. 2 invece non mi creano nessun problema. C'è qualcuno tra di voi che puo aiutare a risolvermi questo problema? Ho gia' cercato di cambiare  la password dell'account pero' niente da fare, il problema rimane lo stesso.

4 komentarji:

  1. Živjo! :)

    Hja, pojma nimam, kaj bi bilo narobe, mi je pa prijateljica že parkrat potarnala, da ne more komentirat (tudi kje drugje).

    Morda se res enkrat spravim in spremenim to okence, da vidim, če bo kaj drugače.

    Jaz sem imela zaenkrat probleme samo parkrat, ko sem hotela koga spremljat, pa ni in ni šlo (naj bi se prijavila, pa sem že bila).

    Čudno...

    OdgovoriIzbriši
  2. @Škorčica - ja sej, jaz sem tudi prijavljena, pa me ne razpozna. In to se je začelo dogajati kar od danes na jutri. Tudi pri tebi ne morem komentirati...

    OdgovoriIzbriši
  3. Še enkrat se oglašam.

    Mojster je namreč rekel, da je treba "posodobiti windowse in explorerje". :)
    Da verjetno zato ne dela.

    No, kakorkoli, jaz sem vseeno spremenila okence za komentarje, če ne drugega, da je vsake toliko malo drugače. Da vidim, kako se obnese.

    OdgovoriIzbriši
  4. @Škorčica - bravo mojstru. Ma ker jaz nisem mojster se mi sedaj poraja vprašanje kako se to naredi :)))

    OdgovoriIzbriši

Vesela bom tvojega komentarja. / Grazie per il tuo commento.